Доставка и Връщане

Правила за извършване на доставка

1.Обработка на поръчки

Всички поръчки, направени преди 12:00 часа, ще бъдат обработени и изпратени на същия работен ден. Поръчки, направени след 12:00 часа, ще бъдат обработени и изпратени на следващия работен ден. Обработването на поръчки се извършва само в работни дни, което изключва събота, неделя и национални празници.

 

2.Доставчици на куриерски услуги

Нашите партньори за доставка са куриерските компании Спиди и Еконт. Моля, имайте предвид, че изборът на куриер може да бъде ограничен в зависимост от вашето местоположение и наличността на куриерската услуга в района.

 

3.Срокове за доставка

Срокът за доставка може да варира в зависимост от местоположението на получателя и условията на куриерската компания. Обикновено доставката се извършва в рамките на 1-2 работни дни след обработката на поръчката. Въпреки това, може да има забавяне при доставката поради непредвидени обстоятелства като лоши метеорологични условия, проблеми с транспорта или висок обем на поръчките.

 

4.Проследяване на поръчката

След като поръчката ви бъде изпратена, ще получите имейл с информация за проследяване на пратката, който ще ви позволи да следите статуса на доставката в реално време. Моля, обърнете внимание, че може да отнеме известно време, преди информацията за проследяване да се актуализира.

 

5.Разходи за доставка

Разходите за доставка се изчисляват автоматично при финализиране на поръчката ви и се базират на теглото и размерите на продуктите, както и на вашето местоположение. Всички разходи за доставка ще бъдат ясно посочени преди потвърждението на поръчката.

 

6.Приемане на поръчки и рекламации

Моля, уверете се, че проверявате доставените продукти веднага след получаването им. Ако откриете повреда или недостатъци в продукта, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти възможно най-скоро, за да обсъдите възможни решения на проблема. Всички рекламации трябва да бъдат подадени в срок до 30 дни след получаване на стоката.

 

7.Връщане и замяна

Ако не сте доволни от продукта, който сте закупили, имате право да го върнете или замените в срок до 14 дни след получаване на стоката. Върнатите или заменени продукти трябва да бъдат в оригиналната си опаковка, не носени, неползвани и с всички етикети и аксесоари. За повече информация относно процедурата за връщане и замяна, моля, прочетете нашата политика за връщане и замяна на продукти, която можете да намерите на нашия уебсайт.

 

8.Отговорност при доставка

Ние сме отговорни за стоките до момента на тяхното предаване на куриерската компания. След това, отговорността за стоките се прехвърля на куриерската компания. В случай на повреда или загуба на пратката по време на транспортиране, моля свържете се с нас, за да обсъдим как можем да ви помогнем.


Моля, обърнете внимание, че тази политика за доставка може да бъде променена по всяко време без предварително известие. Ако имате въпроси относно нашата политика за доставка, не се колебайте да се свържете с нашия отдел за обслужване на клиенти.

 

 

Правила за възстановяване на суми

1. Срокът за връщане е 14 /четиринадесет/ календарни дни, считано от датата на получаване на стоката. В обратно изпратената пратка освен формуляр за връщане на закупена стока, трябва да бъде приложено и доказателството за закупуването (касов бон, фактура). Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка.

2. Стоката може да бъде върната до адреса на фирмата или до офис на Еконт или Спиди чрез куриер. Пратки, изпратени с наложен платеж не се приемат. След получаване на върната стока и прегледа й от наш служител (информация, за което ще бъде изпратена по имейл или телефон), стойността се възстановява на Клиента – по сметка в срок от 14 /четиринадесет/ календарни дни. Стока, чието връщане/рекламация не може да бъде приета (например: ако е изпратена след посочения срок, ако не е придружена с касова бележка, ако не е в изряден търговски вид) ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.

3. Ако по някаква причина Клиентът е сбъркал и е посочил друг продукт от това, което е искал и до изпращане на поръчката не е установил грешката си, може да се свърже с фирмата, за да бъде взето решение как ще се процедира. Всеки случай се разглежда индивидуално.

4. Разходите за връщане на продукт са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа се доплаща разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат. На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клиента.

5.Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят.